Gitaarlessen

't Stil Lawijt


Chris Klipp geeft privé-les aan beginnende en gevorderde studenten.  De lessen gaan door in de repetitieruimte van 't Stil Lawijt.

Chris is zowel akoestisch als elektrisch gitarist. Zijn eigen stijl gaat uit naar (progressieve) rock, blues, stoner en progressieve metal.
Hij geeft les aan kinderen en volwassenen, van absolute beginners tot gevorderden.

Schrijf je in voor een introductieles Zo kan je zelf aanvoelen of het 'gitaarles-gewijs' klikt of niet.

Er wordt in de eerste plaats geluisterd naar wat jij graag wilt. Afhankelijk daarvan wordt er gewerkt rond een specifiek nummer, basisakkoorden en geavanceerde akkoorden, ritme, improvisatie, fingerpicking, plectrumtechnieken, toonladders en modi.

Maar nog belangrijker is het om je volledige arm te leren kennen zodat je niet blijft hangen bij het (na)spelen van akkoorden, maar je op om het even welk nummer je eigen gitaarspel kan leren ontwikkelen, improviseren, riffs kan composeren enz... 

Notenleerkennis is niet nodig. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kunnen we onmiddellijk heel praktisch aan de slag gaan.

Over Chris Klipp

Chris Klipp is een alternatieveling die een opleiding orthopedagogiek, experimentele psychologie, maar vooral muziek en kunst volgde. Sinds enkele jaren geeft hij gitaarles in 't Stil Lawijt en 2 andere privéscholen.

Hij begon als autodidact, en volgde later verscheidene jaren piano en gitaarlessen.

Door de jaren heen speelde hij in verschillende groepjes en maakte composities voor enkele documentaires (WDR-Duitse televisie), voor een Engelse kortfilm (i.s.m. De Beursschouwburg) en enkele toneelstukken (o.a. voor Fanerose.com). Hij gebruikte hiervoor gitaar, piano en creëerde soundscapes.

Maar door al deze ervaringen heen bleef de gitaar zijn belangrijkste instrument.

Op dit moment werkt hij aan eigen nummers en start een nieuwe band op (binnenkort hierover meer).

Prijzen

Wekelijks / 2-wekelijks of sporadisch, aan jou de keuze.
De lessen gaan individueel door, of breng een vriend mee.

€30 / uur
€20 / half uur
2 personen: €40 / uur

Meerbeurtenkaart:
€250 voor 9 beurten van 1 uur (€20 korting)
€170 voor 9 beurten van 1/2 uur (€10 korting)

Contacteer ons voor vrijblijvende informatie of een persoonlijk aangepast lessenpakket.