Afspraken

't Stil Lawijt

 1. Respecteer de tijdsafspraken. Repeteren kan tot 2u 's nachts.
 2. Speel nooit met de deuren open, ook niet als andere bandleden binnen/buitengaan.
 3. Respecteer de nachtrust van de buren en veroorzaak geen nachtlawaai.
 4. In de repetitieruimte mag niet gerookt worden.
 5. Er staat een kleine koelkast met drank. Je bent vrij eigen drank mee te brengen, of betaal de faire prijs van de voorziene drank.
 6. Drink / eet bij voorkeur buiten. Hou de nog niet lege flesjes in of op de koelkast om omstoten en dus vlekken te voorkomen.
 7. Hou de ruimte netjes.
 8. Bij vertrek: doof alle lichten, schakel alle toestellen uit, sluit de deuren goed af.
 9. Behandel alle materiaal met respect, eventuele schade wordt aangerekend.

Specifieke coronamaatregelen:

 1. Er worden 2 transparante schermen voorzien. Hanteer deze met liefde, want ze zijn kwetsbaar. Geen plexiglas zodat de klank niet vervormd wordt, maar doorzichtig plastiek.
 2. Wanneer je geen scherm hebt tussen jezelf en de anderen, houdt minimum 1,5m afstand. Zangers houden zonder scherm 2m afstand. Hetzelfde geldt voor blazers (minimum 2m).
 3. Breng eigen microfoons mee. Wanneer dit echt niet mogelijk is, kan je nog steeds een microfoon aanvragen.
 4. Er wordt gevraagd dat slechts 1 persoon het mengpaneel behandeld. Ook voor de koelkast raden we aan dat 1 persoon deze opent en de dranken doorgeeft aan de anderen - na ontsmetting van de handen.
 5. Het is aangeraden om met mondmaskers te repeteren. Je kan eventueel een wegwerpmondmasker verkrijgen in de studio zelf (€0,80).
 6. Is staat handgel ter beschikking.
 7. De ruimte wordt na elke repetitie ontsmet, alle materialen, deurklinken, technisch materiaal. De ruimte wordt voldoende verlucht voor er een volgende band binnengelaten wordt.