Drumlessen

't Stil Lawijt

Paul De Smet geeft privé-les aan beginnende/gevorderde studenten van alle leeftijden.

De lessen worden gegeven in de repetitieruimte van 't Stil Lawijt, elke zaterdag tussen 10 en 14u.

Paul is een gepassioneerde jazzdrummer uit Gent. Zijn interesses voor andere genres maken hem een veelzijdig muzikant. Zo speelt hij naast Jazz ook Pop, Rock en Metal. Dit ontwikkelt de persoonlijkheid achter de drums en de manier waarop het instrument wordt bespeeld. Creativiteit/experimenteren speelt hier een belangrijke rol in.

Tijdens de les zal je altijd kunnen kiezen wat jij graag wil leren. Dit kan conceptueel zijn maar ook een nummer dat je graag wil aanleren. Er wordt dus voortgebouwd op de interesses van de student.

Na afloop wordt er een samenvatting van de les doorgestuurd naar de student. Er is een duidelijk lessenprogramma, een vlotte vooruitgang is dus verzekerd!

Klinkt dit allemaal als muziek in je oren? Ben je klaar om je drumspirit te onthullen? Schrijf je dan in voor een introductieles. Zo kan je zelf aanvoelen of het 'drum-gewijs' klikt of niet.

Voorkennis van ritmiek is handig, maar wordt niet vereist. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kunnen we onmiddellijk heel praktisch aan de slag gaan.

Over Paul De Smet

Paul heeft Grieks-Latijn gestudeerd op het Sint-Lievenscollege in Gent. Daarna deed hij een jaar kunsthumaniora (opleiding jazzdrums) bij MUDA. Nu studeert hij jazzdrums aan KASK en Conservatorium Gent. Paul is drummer bij Transport Aerian, Vorklift en verschillende andere projecten. Naast drum speelt hij ook klassieke viool maar de vrijheid en energie van het drummen zet hij op de eerste plaats en valt moeilijk te overtreffen.

Prijzen

Wekelijks / 2-wekelijks of sporadisch, aan jou de keuze.
De lessen gaan individueel door.

€35 / uur
€20 / half uur

Meerbeurtenkaart:
€330 voor 10 beurten van 1 uur (€20 korting)
€190 voor 10 beurten van 1/2 uur (€10 korting)

Contacteer ons voor vrijblijvende informatie of een persoonlijk aangepast lessenpakket.